Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

miércoles, 29 de mayo de 2013

CANTATA DE 4t

El dilluns passat els alumnes de 4t van anar al teatre Sagarra. La nostra escola i algunes altres de Santa Coloma de Gramanet hi van participar. Van cantar molt bé i tothom qui va anar-hi s'ho va passar d'allò més bé. Aquí teniu alguna de les fotografies que es van fer.

jueves, 23 de mayo de 2013

ENS EXPLIQUEN CONTES MITOLÒGICS !!!

Uns dels actes que es van fer durant la setmana cultural, va ser l'explicació de contes mitològics per part de les mares. Ens van explicar contes de totes les mitologies que es treballaven a l'escola. D'aquesta manera vam conèixer històries d'altres mitologies, no només de la que treballàvem a la classe. Agrair el treball i l'esforç de les mares que van voler participar.

miércoles, 22 de mayo de 2013

PLÀSTICA PROJECTE MITOLOGIA XINESA

Mireu algunes activitats plàstiques del projecte de Mitologia Xinesa. Ens ho vam passar molt bé!!

LLEGIM CONTES DE LA MITOLOGIA XINESA 3r

Les classes de 3r hem treballat la mitologia xinesa. Una de les activitats que vam fer, va ser la de preparar un conte per llegir-lo a l'altra classe. Aquí teniu algunes fotografies.

MUSEU EGIPCI I ALTRES 4t

Els alumnes de quart han treballat la mitologia egipcia. Aquí teniu dos àlbums de les fotografies que es van fer: el primer de la visita al Museu Egipci i el segon d'altres activitats fetes a classe.

miércoles, 15 de mayo de 2013

ENS VISITA UN POLICIA!

Fa unes setmanes, a les classes de tercer va venir un policia a fer-nos una xerrada de seguretat vial. Aquesta xerrada es veurà complementada amb l'activitat: "Parc de mobilitat sostenible (kars) i visita a l'Ecometròpoli" que relitzarem el proper 5 de juny.