Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

jueves, 3 de abril de 2014

Hem anat als kars!!

Juguem al Can Zam!

El passat 17 de març els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) vam gaudir d'un dia fantàstic practicant tot tipus de jocs cooperatius i d'orientació. Les escoles participants van ser l'Escola Ferran de Segarra, l'Escola Mercè Rodoreda i l'Escola Wagner. El parc del Can Zam és un lloc magnífic per fer esport, jugar i també gaudir d'un espai per estar-hi relaxat amb la família o els amics.
Primer vam fer un circuit de joc amb 9 estacions. Sobre les 10:30 hores vam esmorzar per agafar força i poder continuar els jocs. En acabar, vam dinar i aprofitar per fer joc lliure i compartir les experiències rebudes amb els altres companys de les altres escoles.

 Donar les gràcies als mestres assistents, al grup de mestres d'educació física per organitzar aquesta sortida i sobretot als alumnes de les escoles participants per poder-ho gaudir.  Fins la propera entrada!