Benvinguts al Bloc del Cicle Mitjà de l'Escola Wagner, un espai on podeu seguir algunes de les activitats que fem i podeu deixar-nos els vostres comentaris,...
Esperem que us agradi!!!

Etiquetas

miércoles, 25 de febrero de 2015

Sortida al Poble Espanyol 4t

Els nens i nenes de quart hem anat a passar el dia al Poble Espanyol. Allà hem fet un joc molt divertit i curiós: el joc del sarró.

Hem anat en grups amb un sarró ple de pistes (mapes, objectes…) i hem descobert els edificis i els secrets més amagats d’aquest poble. A més  hem pogut veure de prop els artesans: els que treballen el cuir, la cerámica, el ferro…i fins i tot hem pogut veure un forn de vidre!!!!


Ens hem divertit molt amb aquesta activitat!! Hem estat uns grans detectius!!!! 

Biblioteca 4t

miércoles, 4 de febrero de 2015

Les fonts de la Serra de la Marina

Ahir dimarts vam anar d'excursió, els cursos de 3r A i 3r B, a visitar les Fonts de la Serra de la Marina.
Vam caminar per la muntanya, pujar i baixar pels corrriols va ser molt divertit. Vam veure i fotografiar algunes de les fonts que hi ha a la Serra de la Marina i la seva vegetació i fauna (el plataner, l'heura, el jonc, els cap-grossos, etc).
Ens agradaria mencionar i agrair als monitors de l'Ecometrolpoli, la Cristina i el Joan, que ens van acompanyar i van ser uns guies genials. També a la resta de professionals de l'Ecomuseu que ens van acollir d'allò més bé.
Moltes gràcies!

Els alumnes i mestres de 3r de l'Escola Wagner